Arabisch evenement

Op zondag 15 oktober van 14u-17u stelt de bibliotheek samen met Dar al Amal en Caleidoscoop haar nieuwe collectie Arabische boeken voor.

Tijdens deze namiddag kan jong en oud genieten van een hapje en een drankje, van Arabische kalligrafie, Arabische muziek (om 15u) en voorleesmomenten in het Arabisch. Kenners van de Arabische literatuur, leerkrachten Arabisch en gebruikers zullen aanwezig zijn om je te helpen de collectie ontdekken.

In de voormiddag wordt het feestelijk startschot gegeven in Bib Joske, met een uitgebreid programma.

Dit is een gezamenlijk project van de bibliotheken van Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis en Sint-Joost-ten-Node, met de ondersteuning van het Streekgericht bibliotheekbeleid Brussel