Daisy
Néerlandais

Als een rivier

Paulo Coelho (auteur)
Columns van de Braziliaanse schrijver (1947- ) over uiteenlopende onderwerpen als muziek, religie, schrijverschap, filosofie en dagelijkse ervaringen.
Sujet
Esoterie
Titre
Als een rivier
Auteur
Paulo Coelho
Langue
Néerlandais
Langue originale
Portugais
Titre original
Ser como o rio que flui
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 2007
1 cd
Durée
05:07:00
Note
Nederlandse stem

Plusieurs formats:

Commentaires

Paulo Coelho (1947) is bekend geworden door zijn boeken 'De alchemist' en 'Elf minuten'. Hoewel Braziliaan van origine, woont hij elders en reist hij de hele wereld af. Wat hij zoal meemaakt en wat hij overweegt, vinden wij terug in columns die in verschillende landen verschenen. In dit boek treffen wij een selectie daaruit aan. Dat gaat over allerlei onderwerpen zoals het schrijverschap, muziek, filosofie, religieuze ervaringen etc. Het zijn allemaal stukjes van een tot drie bladzijden die heel gemakkelijk weglezen, maar tegelijk blikverruimend zijn. Vanwege het universele karakter van de columns en de betrekkelijke eenvoud waarin ze geschreven zijn, is dit boek geschikt voor een redelijk grote groep lezers. Paperback; vrij kleine druk.

À propos de Paulo Coelho

CC BY 3.0 - Image by Paul Macleod

Paulo Coelho de Souza [ˈpawlu kuˈeʎu], né le 24 août 1947 à Rio de Janeiro, est un romancier, journaliste et un interprèt…En lire plus sur Wikipedia