Bleri Lleshi is filosoof en jongerenwerker en verlaat na 20 jaar Brussel. Als primeur voor de Boekenmolen vertelt hij graag over zijn tijd in in onze hoofdstad en en geeft hij een unieke en inspirerende kijk op het verleden en de toekomst van Bru…

Lees verder
Lerarenkaart 2021
In de kijker

Leerkrachtenkaart 2021

De leerkrachtenkaart 2021 is aangekomen. Kom ze tijdens de openingsuren ophalen in De Boekenmolen. Vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen.

Lees verder

Boekenzoeker: leestips van 0j-18

Lees je graag en wil je andere boeken ontdekken?  Neem dan eens een kijkje op www.boekenzoeker.be en laat je inspireren!

Hoe zoek je een goed boek?

*vul op de website je leeftijd in
* Kies een thema dat jou aanspreekt
*Je kan zelfs de dikte van het boek kiezen

Nu zie je éen of meerdere boeken verschijnen:

* Kies een boek dat je interesseert en klik erop
* Je kan nu een stukje lezen of luisteren naar een fragment
* Als je de postcode "1080" invult, zie je dadelijk of dit boek in onze bib aanwezig is

Veel succes!

Lees verder
Black History Month

Black History Month

Elk jaar viert Black History Month  de veerkracht van de zwarte gemeenschap in het heden en het verleden. Black History wil het belang aantonen van de conservatie en bevordering van culturele diversiteit en het recht op cultuur voor iedereen in onze samenleving. In 2021 staat Black History Month Belgium in het teken van het archiveren en documenteren van het verleden en het heden van Zwarte mensen in België.

Op de website vind je het programma van Black History Month Belgium: gesprekken, uitwisselingsmomenten, lezingen, film, debat, performances en expo...

Lees verder